У Львові відкрили прийом заявок на звання Почесних Амбасадорів

1692 0
Люди, які розвивають конференц-індустрію міста, можуть стати Почесними Амбасадорами Львова. Прийом заявок на конкурс триватиме до 1 жовтня 2018 року.
Фото: Lviv Convention Bureau

Фото: Lviv Convention Bureau

Із третього липня наукові, культурні, туристичні та бізнес-середовища можуть подавати заявки з кандидатурами людей, які популяризують місто у професійних ділових колах та гідні отримати звання Почесних Амбасадорів Львова. Прийом заявок на конкурс триватиме до 1 жовтня 2018 року, після чого спеціальна комісія обере не більше 12 Почесних Амбасадорів, яких нагородять на урочистій церемонії у листопаді. Про це повідомляє Львівське конференц-бюро.

Читайте також: Амбасадори твого міста. Спадковий хімік зі шляхетної родини

«Почесні Амбасадори працюють над залученням до Львова конгресів та конференцій. Авторитет Амбасадорів допомагає місту, адже обираючи локацію для проведення подій, організатори також звертають увагу й на те, хто запрошує їх приїхати», – зазначає Ліна Остапчук, директорка Львівського конференц-бюро.

Хто може стати Почесним Амбасадором Львова?

Учасниками Програми стають ті, хто мають тісний і тривалий зв’язок зі Львовом, успішні в ділових колах, мають лідерські здібності, команду та послідовників, здобули високий авторитет і хорошу репутацію у своїй галузі. Також кандидати мають бути публічно упізнаваними та високоморальними особистостями. Важливим фактором є участь кандидатів в організації та проведенні конференцій.

Як номінувати кандидата?

Заявки з кандидатурами можуть подавати вищі навчальні заклади, суб’єкти туристичної діяльності, громадські організації, спілки та інші учасники зі сфери науки, політики, бізнесу, інформаційних технологій та культури, а також органи місцевого самоврядування.

Щоб номінувати особу на звання Почесного Амбасадора Львова, потрібно заповнити реєстраційну форму кандидата і додати два рекомендаційні листи.Титул Почесного Амбасадора діє впродовж двох років.

Читайте також: Наукові туристи. Як Львів заробляє на конференціях

Довідка. 

З моменту старту у 2015 році Програма Почесних Амбасадорів, ініціатором та реалізатором якої є Lviv Convention Bureau (ЛКП «Львівське конференц-бюро»), нараховує 30 осіб, які носять це звання та активно працюють над промоцією Львова у професійних ділових колах використовуючи свій авторитет та знання. Вже четвертий рік поспіль у Львові діє Програма Почесних Амбасадорів, яка допомагає розвивати конференц-індустрію міста.

Детальну інформацію про Програму Почесних Амбасадорів можна дізнатись за посиланням. Інформація про Lviv Convention Bureau (ЛКП «Львівське конференц-бюро») та його діяльність доступна на сайті.

Серед почесних амбасадорів Львова є, зокрема, декан механіко-математичного факультету ЛНУ ім. І. Франка Михайло Зарічний, проректор із зовнішніх зв’язків Українського католицького університету, доктор історичних наук Олег Турій, а також найвідоміший львівський психотерапевт, професор Олександр Фільц, з яким Tvoemisto.tv записало раніше інтерв'ю.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!