Політична реклама

У Львові відкрили Пункт видачі міжнародних дозволів. Карта

4258 0
Відтепер міжнародні дозволи видаватимуть не у Дублянах, як раніше, а у Львові.

Із середини травня Пункт видачі працював у тестовому режимі, - повідомляє прес-служба Управління Укртрансінспекції у Львівській області.

Надалі Пункт діятиме за адресою м. Львів, вул. Шевченка, 335. Тут не лише видаватимуть дозволи, але й діятиме сучасна інфраструктура європейського рівня.

Зокрема, водії можуть залишати свої вантажівки на стоянці з відеонаглядом та охороною. Або ж проводитимуть перевантажування чи скористаються сучасним ваговим комплексом.

Окрім того, водії можуть підключитись до Інтернету через WiFi, або ж поїсти в їдальні, скористатись кімнатою відпочинку, душовими та іншим. Також діє СТО та вулканізація.

Пункт видачі міжнародних дозволів обслуговує до 10 000 транспортних засобів за місяць та видає дозволи у 46 країн Європи та Азії. До 1 вересня 2013 р. таких пунктів було 3 – на кордоні, в пунктах пропуску Мостиська-2, Рава-Руська та Краківець.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!