Політична реклама

У Львові відкрили ще один пункт запису на Євромайдан

1276 0
Львівський Євромайдан відкриває ще один пункт запису волонтерів на столичний Майдан. Про це сьогодні, 22 січня, зі сцени львівського Євромайдану заявила його ведуча Софія Федина.

«Страйк у звичайній традиційній формі є абсолютно неможливим для Львова, тому що, заблокувавши життя Львова, ми тільки зашкодимо Євромайдану. У будь-якому випадку Львів має функціонувати настільки, наскільки це можливо, щоби забезпечити київський Євромайдан», – наголосила Федина.

Вона нагадала, що на проспекті Свободи, 12 у «Віденській кав’ярні» є пункт запису Самооборони, запису відправки на Київ, а також туди можна приносити пожертви.

На вул. Гнатюка, 17 відкриють пункт запису волонтерів на Євромайдан.

«Прийшовши, ви зможете зголоситися до конкретної роботи. Основне завдання зараз – сформувати мережу інформування і координації дій. Маємо сформувати десятки, сотні і тисячі людей, які зможуть протягом 5-ти хв. забезпечити інформування і збір людей», – наголосила С. Федина і закликала чоловіків активніше реєструватися на виїзди до Києва.

Джерело: Galnet


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!