Політична реклама

У Львові відкрили сім готелів за рік

906 0
Управління туризму прозвітувало про роботу за 2013 рік. За минулий рік Львів відвідало 1,7 млн туристів, місто потрапляло в світові рейтинги туристичної індустрії.

Середні витрати туриста у Львові склали 325 євро, а загалом туристичний збір -- 1 364 000 грн. Було відкрито 7 нових готелів, 10 хостелів та 30 ресторанів і кав’ярень. Про це повідомляє прес-служба міськради Львова.

Львів займав місця в таких рейтингах:
• ТОП-10 міст Європи які варто побачити якнайшвидше, куди можна й треба їхати влітку 2014 за версією VirtualTourist
• 5 місце у рейтингу ТОП-10 міст світу, які варто відвідати у 2014 році за версією відомого британського видання туристів The Rough Guide
• 39 місце в рейтингу найбільш привабливих для туристів міст світу за співвідношенням ціни і якості надаваних послуг за версією відомої системи пошуку готелів trivago GmbH на підставі 82 млн. відгуків туристів.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!