На правах реклами

У Львові відкрили сучасну тенісну школу LEOLAND

3160 0
Найбільша перевага нового тенісного центру у Львові – це якісне п’ятишарове покриття «хард», що виконане за найвищими стандартами.
ФОТО: LEOLAND

ФОТО: LEOLAND

У Львові розпочала роботу професійна тенісна школа LEOLAND, аналогів якій немає в Україні. Тренувальний простір, що має 6 сучасних кортів, розташований на території палацу спорту «Україна», на вул. Мельника, 18. Восени тут почне роботу один з найбільших в Україні спортивно-розважальних комплексів для дітей та дорослих LEOLAND.

Тенісні корти LEOLAND укомплектовані необхідним обладнанням, то ж за якістю вони не поступаються європейським центрам, а у деяких моментах навіть перевершують їх. Наприклад, корти LEOLAND закритого типу, тому мають потужну систему кондиціонування, що робить їх комфортними для тренувань у будь-яку пору року, незважаючи на погодні умови. Найбільша перевага нового тенісного центру у Львові – це якісне п’ятишарове покриття «хард», що виконане за стандартами ITF. «Хард» – найпопулярніший у сучасному тенісі.

У школі працюють тренери із міжнародним досвідом, які сертифіковані GPTCA (Global Professional Tennis Coach Association) та ITF (Міжнародна федерація тенісу). Вони проводять тренування за методикою ITF Play&Stay. Тут вже розпочалися персональні та спліт-заняття, невдовзі стартують групові тренування, записатися на які можна вже зараз. Також є можливість орендувати корти.

Кваліфіковані тренери, сучасний менеджмент, методичний супровід навчальних програм, – все це робить тенісну школу LEOLAND головним осередком професійного тенісу у Львові та надає шанс любителям тенісу навчитися чи вдосконалити техніку, а професіоналам – побудувати кар'єру у престижному виді спорту. Тут також подбали про безпеку: на території комплексу облаштоване власне бомбосховище.

Дізнатися подробиці можна за телефоном: +38 032 288 02 75 або на сайті. Стежте за новинами LEOLAND у соцмережах Facebook та Instagram.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!