У Львові відкрили три додаткові групи у садочку. Деталі

3798 0
Наступного тижня перші 90 дітей підуть у три групи, які створили у відновленому садочку №110 у Львові на вул. Сухій, 8, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Приміщення, в якому розміщуватимуться три групи, до 1996 року було дошкільним навчальним закладом №110, яке згодом реорганізовували у ІІ корпус ДНЗ № 128. З 1996 року приміщення ДНЗ були передані в довгострокову оренду. З метою забезпечення дітей місцями у дошкільних навчальних закладах у жовтні 2014 року приміщення на вул. Сухій, 8 були вивільнені від орендарів ТзОВ «Ваги Аксіс Україна».

В цьому приміщені відновили три групи та спортзал. Загальна площа вивільнених приміщень становить 680,3 м ². У 2014 і 2015 роках за кошти міського бюджету виконано роботи з капітального ремонту приміщень з метою відновлення ДНЗ на суму 900,0 тис. грн. На наступний рік планується виділити кошти на відновлення харчоблоку та пральні у цьому навчальному закладі, а також провести благоустрій території.

Зоряна Довганик, в. о. начальника управління освіти ЛМР розповіла, що майже всі приміщення садків, в яких знаходилися орендатори, були вивільнені, окрім одного. Загалом таких об’єктів є десять. Вона ж пообіцяла, що продовж наступних двох років у місті відкриють 95 груп. Хоча попри обіцянку на початку року відкрити в 2015 році 22 додаткові групи, в місті за цей рік було відкрито лише 12 додаткових груп у міських дошкільних навчальних закладах. До кінця року планується відкриття ще трьох груп у ДНЗ № 171.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!