Політична реклама

У Львові відкрили Центр обслуговування споживачів "Львівгазу"

2146 0
У Львові відкрили Центр обслуговування споживачів ПАТ «Львівгаз» на вул. Золота, 42. У центрі обслуговуватимуть фізичних та юридичних осіб.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ПАТ «Львівгаз».

У центрі споживачі зможуть розрахуватися за природний газ, оформити заявку на встановлення чи заміну газового лічильника, вирішити питання ремонту газового обладнання чи встановлення нового, укласти договір на газопостачання, сформувати графік погашення заборгованості за газопостачання, оформити заяву на реєстрацію пільг чи субсидії, ознайомитись з інформацією щодо чинних тарифів, приєднатися до газової мережі, відремонтувати чи встановити газові прилади тощо.

Голова правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Зленко повідомив, що планують відкрити ще один такий Центр обслуговування споживачів у центрі Львова.

У приміщенні передбачені всі умови для перебування клієнтів – зона очікувань, санвузол, паркінг для автомобілів клієнтів. Для обслуговування передбачено два зали.

Новий Центр працюватиме шість днів на тиждень: понеділок – п’ятниця з 8:30 до 19:00, субота з 9:00 до 13:00 без обідньої перерви.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!