У Львові відкрили Центр підтримки підприємництва

2049 1
Діяльність центру буде зосереджена на трьох напрямках: навчанні підприємців, консультуванні та підтримці бізнесу.
Фото: 112.ua

Фото: 112.ua

У Львівській міській раді запрацював Центр підтримки підприємництва, де підприємці-початківці можуть отримати консультацію та супровід. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Львівські підприємці можуть отримати консультацію у всіх ЦНАПах міста

У центрі надаватимуть інформацію про ініціативи організацій, інфраструктурну підтримку підприємництва в різних галузях, послуги, що сприятимуть розвитку бізнесу. Центр розташували в кабінеті №103. Він працюватиме щодня, крім із суботи та неділі, з 9:00 до 18:00.

Центр підтримки підприємництва відкрили за підтримки Polska Pomoc проекту «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва».

Читайте також: Без газу. Чому підприємці конфліктують із «Львівгазом»

Діяльність центру буде зосереджена на трьох напрямках: навчанні підприємців, консультуванні та підтримці бізнесу. Зокрема тут підприємці зможуть скористатися Програмою компенсації відсотків за кредитами, отримати виставкові ваучери тощо. Для інвестиційних проектів працюватиме послуга «Гарячий стіл».

 

16 Липня, 2019 14:35
666 ... нема отих усіляких -омів (райкомів , міськкомів , обкомів - кпрс влксм і т.п.) ... а дітки ж (відомо кого) аж рвуться (до корита) працювати на благо України ... і усі отакі "центри" чомусь(?) "працюють" за кошти пересічних громадян ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!