У Львові відкрили Центр всиновлення тварин. Візуалізація

5096 0
Сьогодні, 6-го червня, у Львові відкрили перший в Україні Центр адопції безпритульних тварин.
фото: Марта Сирко

фото: Марта Сирко

Над Центром працювали ЛКП «Лев», партнери підприємства, зоозахисники та волонтери. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Відтепер львів’яни зможуть швидко та зручно знайти дані про усіх безпритульних собак та котів міста, готових до прилаштування, а також оформити процедуру «всиновлення».

Центр запрацює на базі ЛКП «Лев» у Львові на вул. Промисловій, 56 поряд з Першою комунальною ветеринарною клінікою, ветеринарно-стерилізаційним центром для безпритульних тварин та грумінг-салоном.

«Подія унікальна не лише для Львова, а й для України, оскільки такий центр всиновлення тварин є у нашому місті. Унікальність в тому, що тут ми даємо шанс на всиновлення тим тваринам, які є не лише в ЛКП «Лев», але які є і в притулку «Милосердя», і на волонтерських перетримках - усі матимуть рівні права на те, щоб знайти нову домівку. Адже ми свято переконані, що місце собаки і кота – в сім’ї.

Читайте також: У Львові відкрили "Майстерню міста". Фоторепортаж

Маючи зараз широку, велику базу, ми завжди зможемо задовольнити потребу кожної людини, яка до нас прийде і захоче вибрати собачку чи котика. Всі наші тварини стерилізовані, вакциновані, покупані, чисті, з ветеринарними паспортами. Ми за ними наглядаємо – у нас є кінолог, який працює з твариною тривалий час, щоб тварина якнайшвидше адаптувалася до сім’ї. Вірю, що найближчим часом у нашому місті не буде безпритульних тварин», – каже директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Як повідомляють в ЛКП «Лев», у Центрі адопції відвідувачі зможуть комфортно переглянути базу тварин, які очікують на прилаштування, згодом – познайомитися з обраним собакою чи котом, піти на прогулянку, звикнути одне до одного та швидко оформити усю необхідну документацію і забрати нового улюбленця додому. Крім того, мешканці зможуть отримати поради ветеринара та кінолога щодо адаптації тварини на новому місці, а також щодо навчання, харчування та догляду за новим улюбленцем.

Тварина після відлову фотографується і потрапляє в систему адопції. Тут можна побачити весь шлях тварини по підприємству – вакцинації, стерилізацію тощо. 

Будівля Центру адопції – це сучасний офіс, переобладнаний на місці старого гаража. На даху будівлі облаштована сонячна електростанція, яка постачатиме електроенергією як сам Центр, так і частково ветеринарну клініку ЛКП «Лев», що розташована у сусідній будівлі.

Центр адопції тварин працюватиме щодня з 10:00 до 18:00.

Контактний номер телефону: 068 535 45 45.

візуалізацію надали в ЛКП «Лев» 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!