У Львові відкрили унікальний дитячий Центр розвитку «Простір До». Як туди потрапити

2310 0
Виручені кошти із роботи Центру підуть на щоденну роботу з дітьми, якими опікується Благодійний фонд «Рідні».
Фото: БФ «Рідні»

Фото: БФ «Рідні»

У Львові, на вул. Зеленій, 204б, запрацював Центр розвитку «Простір До». У затишному просторі з особливою філософією, ініціатором відкриття якого є Благодійний фонд «Рідні», професійні педагоги забезпечують найкращі умови для всебічного розвитку дітей. Саме зараз триває набір дітей, зокрема на навчання у новостворений Центр розвитку «Простір До» запрошують діток віком від 2 до 5 років. Навчання триватимуть у чотиригодинному форматі.

Читайте також: У Львові відкриють фотовиставку портретів дітей, які чекають на усиновлення

«Центр розвитку «Простір До» – це місце, в якому ми поєднуємо навчання та розвиток дітей, а також забезпечуємо найкращі умови для того, аби вони зростали в безпеці та якісному середовищі. Важлива місія «Простору До», крім навчання та розвитку дітей, – є підтримка дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки. Адже виручені кошти із роботи Центру ідуть на щоденну роботу з дітьми, якими опікується Фонд «Рідні», – каже керівниця Благодійного фонду «Рідні» Мар`яна Романяк.

За словами керівниці проєкту Ольги Іваник, «Простір До» – це про любов, підтримку, пізнання, відкриття та безпечні кроки до нових досвідів. У процесі навчання використовуватимуть освітню програму «EduQuest», яку створила команда ізраїльських науковців, методистів, для ефективного залучення дітей дошкільного віку у процес навчання.

Читайте також: Ми даруємо не цукерки, а підтримку і любов. Як працює БФ «Рідні у Львові

«Замість нудного матеріалу, діти мають можливість спробувати свої сили у розв'язанні різноманітних інтерактивних завдань в ігровій формі, а тому з легкістю та цікавістю навчаються взаємодії між собою», – пояснює Ольга Іваник.

Виручені кошти із роботи  «Простір ДО» будуть спрямовані на роботу благодійного фонду, який підтримує дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та сім`ї у складних життєвих обставинах.

Для того, щоб записатися на знайомство, варто телефонувати за номером: 097 034 46 42.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!