У Львові відкрили відділення експрес-доставки багажів, яке працює до опівночі

6639 0
З 10 травня у Львові працює відділення «Нової пошти», яке приймає клієнтів практично до опівночі. Пілотний проект «Чергові відділення» запустили у п’яти містах-мільйонниках.
фото: rbc.ua

фото: rbc.ua

З 10 травня 2016 року «Нова пошта» запустила пілотний проект «Чергові відділення», в якому взяло участь п’ять відділень компанії в містах-мільйонниках. Зокрема, таке відділення з’явилось і у Львові.

 Ці відділення працюють без обмежень по вазі на прийом і видачу відправлень за особливим графіком – 7 днів на тиждень з 7:00 до 23:00.

Читайте також: «Укрпошта» також консультуватиме львів’ян щодо субсидій

До списку чергових увійшли:

·         відділення №1 у Києві (вул. Пирогівський шлях, 135)

·         відділення №3 у Львові (вул. Угорська, 22)

·         відділення №3 в Одесі (вул. Дальницька, 23/4)

·         відділення №1 у Дніпропетровську (вул. Маршала Малиновського, 98а)

·         відділення №1 у Харкові (вул. Польова, 67)

 

«Нова пошта» заохочує клієнтів, які користуватимуться сервісом у цих відділеннях, надавати компанії зворотний зв’язок. Рішення про розповсюдження чергових відділень по Україні прийматимуть за результатами аналізу попиту.

«Власне, запуск цього пілоту став відгуком на запити клієнтів. Тепер наші клієнти зможуть планувати свій день так, аби забрати чи отримати відправлення в максимально зручний для них час», - прокоментував директор з розвитку «Нова пошта» Максим Рабінович.

Читайте також: Укрпошта доставлятиме товари день-у-день. Тарифи
 
Опублікувала Мар'яна Федина
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!