У Львові відкрили вулицю Князя Лева, яку ремонтували за 7 млн грн

2858 0
Ще потрібно встановити перила на сходах до вул. Ужгородської.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

У Галицькому районі завершили капітальний ремонт вулиці Князя Лева. Вартість робіт становила 7 млн 359 тис грн. Їх виконувало ТОВ «Будівельні споруди міста».

«Капітальний ремонт вул. Лева вже завершили. На цьому об'єкті замінили всі мережі, каналізацію, облаштували дорожнє полотно, тротуари, велодоріжку і сходи. Залишається ще встановити перила на сходах до вул. Ужгородської», –розповів голова Галицької РА Андрій Зозуля.

До речі, на ремонт внутрішньоквартальних вулиць, дворів, тротуарів, облаштування громадських просторів цього року з міського бюджету виділили приблизно 240 млн грн, додають у міськраді.

Ремонт вулиці Лева розпочали у травні цього року. Тут також облаштовують вело-пішохідну доріжку між Меморіалом Небесної Сотні і вулицею Лева. Вона, за словами директора Інституту просторового розвитку Олега Шміда, є фрагментом центрального велокільця навколо історичного ядра Львова.

За даними платформи Youcontrol, ТОВ «Будівельні споруди міста» зареєстрували 2019 року, офіс знаходиться у Києві. Керівником та власником компанії є Тарас Фургало. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!