У Львові відкрили виставку арт-об'єктів, створених з бронеплит. Фото

1560 0
Починаючи з 28 грудня, експонати можна побачити на вул. Підвальній, 5.
фото івана станіславського, твоє місто

фото івана станіславського, твоє місто

У Львові відкрили виставку ArtArmor. Експозиція арт-обʼєктів переїхала з Національного музею історії України у Другій світовій війні у Києві до Львівського історичного музею. Починаючи з 28 грудня, експонати можна побачити на вул. Підвальній, 5.

«Уперше бронеплити стають мистецькими об’єктами. Найвідоміші митці нашої країни роблять із цих плит унікальні твори, які нагадуватимуть світу про війну в Україні. І про те, як ми потребуємо інструментів у цій боротьбі добра проти зла», – йдеться у повідомленні організаторів виставки.

Читайте також: ТОП-5 виставок у Львові, які можна відвідати

Ознайомитися з арт-об’єктами можна до 17 січня 2023. Відвідавши виставку або розповівши про неї своїм друзям, можна допомогти в глобальному зборі коштів для придбання засобів захисту для Збройних Сил України.

Ольга Коваль

Фото Івана Станіславського

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!