У Львові відкрили виставку унікальних скульптур зі скла, металу і шкіри. Фото

5730 0
У Львові 23-го лютого, в Реберні «Під Арсеналом» відкрили виставку «Machinarius»: колекцію оригінальних й цікавих скульптур Сергія Ковтуна, зроблені зі скла, металу і шкіри.
фото: facebook.com/evgeny.kraws.1

фото: facebook.com/evgeny.kraws.1

Першу виставку скульптор презентував у 2016-му році для друзів та жителів свого рідного міста Чернігова. Від того часу львівська виставка буде четвертою, – повідомляють у прес-службі міськради.

Сергій Ковтун, власник скульптур, представив для огляду майже два десятки експонатів. З минулих виставок автор отримав безліч позитивних відгуків, тож вирішив й у Львові зробити «Валізу емоцій» у доповнення до книги відгуків.

«Ідея – що йому це все наснилося. Він побачив місто, наповнене усіма цими ро́ботами, і в цьому місті були різні персонажі з життя звичайних людей. Прокинувся і одразу ж перший предмет зробив – за день. Із цього усе й почалося», – розповів колекціонер Сергій Ковтун.

Фото: Evgeny  Kraws

Виставка-колекція авторських скульптур «Machinarius» у Львові триватиме до 9-го березня за адресою: вул. Підвальна, 5. Вхід – безкоштовний. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!