У Львові відкрили виставку-проект Влодка Кауфмана. Фото

1996 0
Виставка триватиме до 21 жовтня.
фото назар притула

фото назар притула

Сьогодні, 2 жовтня, у межах Бієнале довіри урочисто відкрили проект Влодка Кауфмана – NIMB біометрія.

«"NIMB біометрія" – це пізнання, скероване на людську ідею захисту від страху, на знаки, які допомагають позбутися відповідальності. Аналізуючи страх перед буттям, який люди проявляють через знаки-німби, Влодко Кауфман пропонує інший погляд – він хоче проаналізувати відповідальність через довіру. Довіру до себе, у першу чергу», – зазначають організатори виставки.

Читайте також: Люди Твого Міста: Влодко Кауфман про місця спокою у Львові

Читайте також: Львів'яни зібралися на Сніданок довіри. Фоторепортаж

Зазначимо, що Бієнале довіри – спільна ініціатива підприємців, митців, науковців та активістів Львова задля відновлення довіри як соціальної звички. Виставка триватиме до 21 жовтня у музеї Пінзеля, що на площі Митній, 2. Вхід вільний.

Нагадаємо, 19-21 жовтня у Львові відбудеться «Бієнале Довіри». Це захід покликаний актуалізувати важливість довіри в суспільстві. У рамках Бієнале відбудеться конкурс плакатів на тему довіри.

Фото Назара Притули


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!