Політична реклама

У Львові відкрили «Єдине вікно» для прийому зброї

1308 0
Львівська міліція закликає львів’ян добровільно здати зброю, що була викрадена з райвідділів під час акцій протесту.

Про це йдеться у зверненні начальника Львівського міського управління міліції Сергія Зюбаненка, оприлюдненому на сайті обласної міліції.

У Львові було відкрито «Єдине вікно» прийому цієї зброї та боєприпасів. Це вікно розміщене у Львівській ОДА за адресою: вул. Виниченка, 18, перший поверх, приймальня громадян.

«Там працюють наші працівники, котрі уповноважені отримувати здану зброю та боєприпаси. Громадяни, котрі добровільно здають зброю та боєприпаси, не будуть притягнуті до кримінальної або адміністративної відповідальності», – запевнив Зюбаненко.

Він також зазначив, що особи, котрі не мають довіри до органів внутрішніх справ, можуть у будь-який спосіб передати цю зброю міській владі, а саме у районні адміністрації та у Львівську міську раду. Це питання погоджено з органами місцевого самоврядування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!