У Львові відкривається набір на другу Програму ІТ-права від УКУ. Як отримати стипендію

2672 0
Для учасників програми передбачені три стипендії, які покривають 70% вартості навчання.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Школа права Українського католицького університету відкрила реєстрацію на другу Програму ІТ-права за участі український юридичних компаній та іноземних експертів, що працюють у сфері юридичного супроводу ІТ-бізнесу, повідомляє прес-служба Школи права УКУ.

Формат програми передбачає 8 дводенних модулів упродовж трьох місяців, у рамках яких будуть розкриті питання менеджменту ІТ-бізнесу та його корпоративного структурування, захисту прав інтелектуальної власності та договорів в сфері ІТ, кіберзлочинності та кримінально-правового захисту діяльності ІТ компаній, а також юридичного супроводу ІТ-бізнесу в ЄС та США.

Читайте також: Львів лідирує серед міст, де легко вести бізнес. Інфографіка

У часникам пропонують 5 базових модулів:

  • Start-up Companies: U.S. Structuring and Transactions
  • Corporate and Tax Structuring of IT Business
  • Contracts in IT
  • IP in IT
  • Final Module (Management of IT Business & Competition)

Крім того, є три додаткових модулі:

  • Legal Innovations
  • New Technologies and Law (Cryptocurrencies & ICO, AI, Big Data)
  • Security of IT Business

Можна брати участь в окремих модулях – одному базовому та одному додатковому. Сертифікати про закінчення програми отримають ті учасники, які пройшли базовий модуль.

Триватиме програма з 6 жовтня по 23 грудня. Додаткові модулі можуть відбуватися пізніше. Щоб взяти участь у програмі, необхідно зареєструватися за посиланням.

Читайте також: Успішний Львів буде містом нерівності

Вартість програми в разі подання заявки до 30 вересня – 500 доларів, з 1 жовтня – 600 доларів. Для членів Асоціації правників України та представників компаній Львівського ІТ Кластеру надається знижка в розмірі 10%, для випускників попередніх сертифікатних програм Школи права УКУ – 20%.

Крім того, Академічна рада Програми пропонує 3 стипендії, які покриють 70% вартості від навчання. Для участі в стипендійному конкурсі потрібно заповнити заявку та надіслати мотиваційне есе англійською мовою на адресу [email protected] (не менше двох сторінок, Cambria, 14, 1,5) та пройти усну співбесіду з представниками Академічної ради.

Детальніше про програму, її зміст та експертів можна дізнатися на офіційній веб-сторінці або надіславши запитання на адресу електронної пошти [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!