На правах реклами

У Львові відкрили простір Business Hub. Деталі

6921 0
Простір об’єднує в собі командні офіси, зали для проведення подій, послуги консалтингу, бухгалтерський супровід та коворкінг.

У грудні розпочав роботу Business Hub – центр підтримки малого та середнього бізнесу. Чотириповерховий простір розташований на вул. Шота Руставелі 12 та об’єднуватиме в собі командні офіси, зали для проведення подій, послуги консалтингу, бухгалтерський супровід та коворкінг.

Проект реалізовується агенцією економічного розвитку PPV Knowledge Networks (Львів), у партнерстві з Chasopys Creative Family (Київ).

«Business Hub – перший і поки що єдиний центр підтримки малого та середнього бізнесу в Західній Україні. Формати і послуги комплексно поєднуються і створюють унікальне середовище розвитку підприємництва в межах Business Hub швидше, ніж за його межами», – говорить засновник Chasopys Creative Family Макс Яковер.

Можливості львівського Business Hub

Business Hub планує стати не просто фізичним простором, де можна провести робочий день в комфортних умовах, а спільнотою, яка будується на взаємодії між резидентами. Партнерство з Chasopys Creative Family дозволило перейняти досвід роботи з простором та застосувати його у новому для Львова форматі. Chasopys Creative Family – це спільнота креативних, коворкінгових та освітніх просторів у Києві. А також навчальні програми для підприємців, мейкерів, розробників та самозайнятих фахівців.

Коворкінг. Поширений на сьогодні спосіб організації роботи, що пропонує спектр послуг для комфорту відвідувачів. Ключова риса коворкінгу – облаштоване робоче місце, яке гості можуть використати у зручний для них час. Коворкінг Business Hub розміщується на четвертому поверсі будівлі, де обладнано 20 робочих місць. Тут також є skype- та meeting-руми для проведення зустрічей та нарад. Для зручності резидентів облаштована затишна кухня. Гостям коворкінгу пропонується безкоштовний друк (до 20 сторінок на день).

Оренда офісів. В офісах для команд передбачено індивідуальний підхід до облаштування простору, доступ 24/7, прінт-пойнт. Серед додаткових послуг: 6 безкоштовних годин на тиждень у переговорних кімнатах, безоплатне використання тренінгового залу 1 раз на місяць.

Тренінгові зали. Business Hub пропонують гнучку систему оренди, а також супровід необіхдною технікою. Перші події вже відбуваються: їх організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Львів, заснований на базі агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Стратегічний консалтинг. Підприємці-початківці, знайшовши простір для роботи, часто стикаються з відсутністю фахової підтримки. У Business Hub гості та резиденти зможуть замовити послуги стратегічного та операційного консалтингу у бізнес-консультантів агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks. До послуг, зокрема, входить діагностика бізнесу, бізнес-моделювання, стратегічні сесії та стратегічне планування, операційний консалтинг допоможе підприємцям проаналізувати бізнес-процеси.

Бухгалтерський облік. Додатковою перевагою простору Business Hub є можливість замовити бухгалтерський супровід для юридичних та фізичних осіб, яка включає ведення обліку, складання та подання звітності, контроль за сплатою податків.

«Business Hub – це саме те ком’юніті, де "про бізнес та для бізнесу". Додатково до офісів, тренінгових залів і експертної підтримки наших фахівців, маємо класне подвір’я. Ви здивуєтесь, коли його побачите. Навесні та влітку плануємо там проведення зустрічей, тренінгів і бізнес-івентів, у тому числі міжнародних подій. Загалом це будуть унікальні для регіону формати заходів. Відтак це місце для фахівців своєї справи, яким важливо репрезентувати себе на ринку і налагоджувати контакти з такими ж фахівцями», – говорить виконавчий директор агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks Володимир Воробей.

Coworking Visa. Функціонально коворкінг львівський Business Hub має всі переваги мережі хабів Chasopys Creative Family, але має свою особливу візуальну інфраструктуру. Тут враховано та реалізовано всі уроки та рекомендації, напрацьовані раніше. Відтак вже невдовзі хаби матимуть більше можливостей, ніж просто локальні простори. 

«Загалом Business Hub – це цілий екосистемний проект. Незабаром ми плануємо розвивати Coworking Visa між Києвом і Львовом. Її перевага в тому, що коли учасник подібної системи перебуває в іншому місті, за попереднім погодженням він може попрацювати в партнерському коворкінгу», – говорить CEO Chasopys Creative Family Альона Калібаба.

Успішний бізнес формують цінності

Оцінюючи львівський проект, Макс Яковер переконаний, що партнерство може бути і успішним, і приємним, коли у партнерів збігаються цілі, цінності і досвід в бізнесі, який може бути комплементарним: «PPV Knowledge Networks має 10-річний досвід у створенні та розвитку бізнес мереж, розробці стратегій для розвитку регіонів, креативного підприємництва та консультування бізнесу».

Підтримує цю точку зору і Альона Калібаба: «Ми докладаємо багато зусиль, щоб розвивати підприємництво в Україні. Цінності ж – це аспект, який складно передати, адже їх неможливо упакувати в інструкції і просто втілити в новому місці. Ми з PPV Knowledge Networks знайомі  не перший рік, разом працювали в інших проектах. Наші цінності багато в чому збігаються, так само як і цільова аудиторія».

Хто вже зголосився до львівського Вusiness Hub

На сьогодні – ще до офіційного відкриття – частину офісів в Вusiness Hub на Шота Руставелі, 12 вже орендували, а на першому поверсі планується відкрити кав’ярню.

У Business Hub вже працює Cosmos Prefab – компанія, що створює будинки в заводських умовах та транспортує їх на ділянку. Cosmos Prefab враховує побажання майбутнього власника домівки та індивідуально підходить до облаштування. Ще одна компанія – це частина підрозділу DELTA Ukraine, компанії, яка займається управлінням будівельних проектів, архітектурою та генеральним проектуванням в Австрії та країнах Центральної і Східної Європи. Третій офіс орендувала команда стартапу Fairy.

Як приєднатися до Business Hub

Заявку на приєднання можна залишити, скориставшись реєстраційною формою на сайті – за посиланням.

Всім гостям простору пропонується екскурсія, також буде можливість відчути атмосферу Вusiness Hub, скориставшись послугою «тестовий день».

Слідкувати за Business Hub можна в соціальних мережах: Instagram та Facebook.

Локація: вул. Шота Руставелі, 12. Тел. +38 067 653 08 66.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!