Політична реклама

У Львові відкривають дільниці сімейної медицини

1670 1
У 2013 році у Львові відкрито 33 дільниці сімейної медицини та дві амбулаторії.

Загалом у місті 85% населення охоплені сімейною медициною. Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, інформує прес-служба мерії.

«Минулого року управлінням охорони здоров’я міста продовжувалася робота з подальшого впровадження первинної медичної допомоги на засадах загальної практики сімейної медицини.

Так, 2013 року відкрито 33 дільниці сімейної медицини та дві амбулаторії сімейної медицини. Загалом у закладах охорони здоров’я Львова функціонує 433 дільниці сімейної медицини та 10 амбулаторій сімейної медицини.

Забезпечення охоплення населення сімейною медициною становить 85% проти 78,5% 2012 року. Укомплектованість посад сімейними лікарями становить 99,1%. Укомплектованість посад медичними сестрами, які працюють на первинному рівні становить 100%», - повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.


Читайте також:
18 Березня, 2014 18:20
Тетяна Статистика річ невдячна. Цифри по сімейній медицині просто пластикові. Коли поспілкуватись з лікарями, що їх перевели у сімейних, стає зрозумілим, що: терапевтам важко працювати з немовлятами, а педіатри не дуже дають раду з дорослими. Але їх потрібно захотіти почути! Оперуючи цифрами статистики, ми не бачимо справжнього життя.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!