Політична реклама

У Львові створили місце для розвитку стартапів

2255 0
У Львові відкрився стартап-інкубатор «Стартап Депо». З лютого заклад працює у форматі коворкінгу, проте в жовтні засновники планують запустити також освітню програму для стартапів. А до тих пір в «Стартап Депо» можна працювати , спілкуватися з колегами і відвідувати галузеві заходи.
Фото:postpaper.com.ua

Фото:postpaper.com.ua

«Ми керуємося принципом синергії коворкінгу та інкубатора. Зараз ми на першому етапі – побудові ком'юніті. У «Депо» вже розташовується стартап HappyScan і кілька проектів у процесі прийняття рішення про переїзд до нас. Крім того, у нас дислокується Львівський Кластер ІТ та кілька фрілансерів», – розповіла представник інкубатора Соломія Максимович пише профільний сайт AIN.UA.

Інкубатор не інвестуватиме в проекти , принаймні на даному етапі. «Ми будемо створювати можливості для розвитку нових проектів і потім допоможемо представити їх зацікавленим інвесторам , – пояснила Соломія Максимович. – Сьогодні у нас є налагоджені зв'язки з кількома локальними інвесторами та інвестиційними фондами з Польщі, які приїжджатимуть дивитися проекти».

Навчальна програма буде платною. Плануються такі етапи навчання:

– валідація ідеї;

– дослідження клієнтського ринку і конкуренції;

– побудова бізнес-моделі;

– побудова фінансової моделі;

– підготовка до презентацій для інвесторів;

Ініціаторами і засновниками проекту є керівник програми міжнародної діяльності Інституту міста Львова Максим Лисак , виконавчий директор Львівського Кластера ІТ Степан Веселовський і проектний менеджер компанії Елекс Іван Дмитрасевич. Вони об'єднали зусилля своїх організацій з метою створення ефективного стартап-ком'юніті в регіоні.

Офіс проекту - на вул. Весняній, 4. Деталі - тут.

Довідка:

Як пише PostPaper, бізнес-інкубатор — це середовище, де стартап-команди можуть обмінюватися ідеями, думками та досвідом. Його учасникам надають робочий простір, фахову менторську підтримку, а також фінансування на розвиток проектів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!