У Львові відкриють 21 додаткову групу в дитячих садках

2351 0
Це дозволить забезпечити дошкільною освітою 600 дітей.
ілюстративне фото: demura.tv

ілюстративне фото: demura.tv

Цього року у Львові заплановали відкриття 21 додаткову групу в дитячих садочках міста. Розширення відбудеться в результаті відновлення вивільнених від орендарів приміщень дитячих садків, а також збільшення кількості груп дошкільної освіти у діючих садках. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Додаткові групи відкриють у наступних садках:

  • 8 груп при ДНЗ № 156 (м.Винники)

  • 4 групи у Будинку школяра, вул. Грінченка

  • 4 групи в садку на вул. Олесницького

  • 3 групи при СЗШ № 70

  • 2 групи при ДНЗ № 17

Також цьогоріч у Львові відкриють 6 безкоштовних дитячих клубів.

«Заняття в дитячих клубах – це не лише гурткова діяльність, а й спільні заходи: майстер-класи різних напрямків, міні-проекти, свята, ігри, любительські змагання, конкурси, а також – екскурсії містом, відвідини спортивних матчів, дитячих розважальних закладів», – каже координаторка дитячих клубів Львова від управління молоді та спорту ЛМР Діана Наорлевич.

Читайте також: У Львові може з'явитися новий дитячий садок на 120 місць

Цього року капітальний ремонт приміщень дитячих клубів та проведення ремонтних робіт у дитячих клубах заплановано за адресами: вул. Святого Теодора, 3, вул. Огієнка, 12, вул. Огієнка, 18, вул. Корольова, 10, вул. Пасічна, 64, вул. Наукова, 29 на загальну суму 4 500 000 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!