Політична реклама

У Львові відкриють дев'ять нових торгових комплексів

3672 0
До 2015 року львів’яни отримають ще дев’ять торгових комплексів загальною площею 220 тис. кв. м, що на дві третини збільшить територію для покупок у місті.

Таку інформацію оприлюднив Інститут Проектування «Комфортбуд», який проаналізував ринок торгової нерухомості у Львові.

Найбільший торгово-розважальний центр «Леополіс» планують відкрити на вул. Кульпарківській – Науковій (96 тис. кв. м).

Будівництво його розпочали 2008 року. Замовником виступає ТзОВ «Фенікс-Капітал». Інвестором об'єкта на початку робіт зазначалась «Торгова Компанія «Інтермаркет».

Однак у зв'язку з кризовим фінансовим станом компанії-інвестора проект заморозили. Лише влітку цього року компанія оголосила, що знайшла інвестора та продовжить будівництво.

Трохи менший торговий центр збудують на розі вулиць Куліша – Під Дубом. Тут почали будівництво ТРК «Форум-Львів» площею 69 тис. кв. м.

Неподалік на Підзамче (вул. Промислова, 50/52) має постати торговий комплекс «Промисловий» площею 24 тис. кв. м.

Менший торговий центр «Роксолана» на пл. Соборній, 14/15, площею 12,5 тис. кв. м відкриють наступного року.

Також до 2015-го в місті запрацюють торгові центри на розі вул. Стрийська – Наукова, на вул. Сихівській, на вул. Гнатюка – просп. Свободи і ТЦ «ВАМ» на вул. Широкій.

Також аналітики запевняють, що найближчим часом варто очікувати розширення ТРК «Кінг-Крос Леополіс» на вул. Стрийській та будівництва двох нових торгових центрів на вул. Угорській та вул. Любінській.

А от відвідати найближчим часом торговий центр «Квадрат» біля головного залізничного вокзалу львів’янам не вдасться. Будівництво цього торгово-розважального комплексу досі заморожене, як і ТРК «Сихів» на просп. Червоної Калини.

Додамо, що наразі у Львові працює 22 торгові та торгово-розважальні центри загальною площею 322 тис. кв. м.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!