У Львові до кінця року відкриють відремонтовану ділянку від Залізничної до Єрошенка

2024 0
На цьому відрізку наразі монтують колію та замощують її бруківкою.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові триває третій етап реконструкції вул. Шевченка на ділянці від вул. Я. Мудрого до вул. Залізничної. До кінця року планують відкрити для проїзду ділянку від вул. Залізничної до вул. Єрошенка. Наразі на цьому відрізку монтують колію та замощують її бруківкою, повідомляють у ЛМР.

Читайте також: Все можна робити швидше? Хто та як проєктує львівські вулиці

Всі роботи виконуються згідно з планом, зокрема, триває будівництво колекторів на ділянці від вул. Єрошенка до вул. Яцкова. Ця частина вулиці, як пояснюють у «Львівавтодорі», – складна для розміщення каналізаційних мереж. Каналізаційні колектори і водопровід – різні за розмірами, густо розміщені

«Також маємо тут скальну породу ґрунтів, через що заміна комунікацій відбувається повільніше. Та є напрацьований механізм проведення робіт, роботи виконуються якісно. Плануємо до кінця року відкрити для проїзду ділянку від вул. Залізничної до вул. Єрошенка – вул. Юнакієва. На цьому відрізку зараз триває монтаж колії та замощення її бруківкою. Коли відкриємо для проїзду цю частину вулиці, то зможемо повністю закрити ділянку від вул. Яцкова до вул. Я. Мудрого і активізувати роботи на цій частині», – каже директор ЛКП «Львіввтодор» Микола Власюк.

Читайте також: У Львові збільшать у чотири рази кількість інспекторів із паркування

З його слів, реконструкція всієї вул. Шевченка відбувається в одній концепції з двома раніше відремонтованими ділянками. Загалом вартість робіт становить 186,6 млн грн.

Нагадаємо, що наразі на вулиці Шевченка триває третій етап реконструкцій. Його почали у червні цього року. Йдеться про ділянку від вулиці Залізничної до Ярослава Мудрого. 

Другий етап ремонту вул. Шевченка на ділянці від вул. Хорватська до вул. Ярослава Мудрого виконали за 58,8 млн грн. Першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня 2020 року, цю ділянку відремонтували за майже 90 мільйонів гривень.

Фото Романа Балука



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!