У Львові відкриють для відвідувачів відновлений скейт-парк

2204 0
У суботу, 9 травня, об 11:00 відбудеться урочисте відкриття літнього сезону оновленого скейт-парку, що на вулиці Винниченка, 4. У зоні активного відпочинку було проведено реконструкцію всіх елементів і замінено все поверхневе покриття конструкцій.
фото: data:image, vk.com.

фото: data:image, vk.com.

«Для того, щоб стимулювати молодь вести здоровий спосіб життя, в місті повинна розвиватися відповідна інфраструктура ― від ігрових майданчиків для молодих львів'ян до спеціалізованих спортивних. Спільне завдання для міської влади, бізнесу та суспільства ― об'єднати зусилля для створення, відновлення та збереження на вулицях і в парках нашого міста доступних майданчиків», ― зазначає начальник управління молоді, сім'ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Як інформує прес-служба міськради, роботи по відновленню основних елементів майданчика проводились у рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом» управлінням молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради та Кондитерською фабрикою «Ярич». Вартість робіт склала 60 000 грн. На урочистому відкритті оновленого скейт-парку на відвідувачів чекають показові виступи біміксерів та скейтерів Спортивного клубу «Екстрим». Також на поверхню основних елементів будуть нанесені графіті на соціальну тематику та здорового способу життя. 

«Компанія прагне донести до молоді інформацію про те, що на спорт зовсім не обов'язково витрачати величезні гроші: досить просто вийти на вулицю, зібрати команду бажаючих і зіграти в улюблену гру», - зазначає Оксана Казанчук, директор з маркетингу КФ «Ярич».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!