У Львові відкриють дитячо-юнацьку спортивну школу зимових видів спорту

4066 0
Тепер управління комунальної власності має знайти приміщення під оренду школи.
Фото: ivillage.com

Фото: ivillage.com

У Львові створять комунальну школу для навчання зимових видів спорту. За відповідну ухвалу сьогодні, 23 січня, проголосували депутати ЛМР.

Читайте також: Чому з проекту спорткомплексу на Сихові забрали басейн

Цим рішенням у Львові створили дитячо-юнацьку спортивну школа зимових видів спорту, у якій має бути відділення фігурного катання, санного спорту, лижних гонок, гірськолижного спорту та сноубордингу. У школі мають працювати з учнями-спортеменами та спортоменами-професіоналами із зимових видів спорту.

У школі розподілять навчально-тренувальний процес на декілька груп, зокрема тут навчатимуть початкову, попередньо базову, спеціалізовану базову підготовку та підготовку до вищих досягнень.

Тепер управління комунальної власності має знайти приміщення під оренду школи.

Читайте також: Як виглядатиме спорткомплекс на Кастелівці. Візуалізація

Нагадаємо, на Сихові планують збудувати Палац спорту за майже 600 млн грн. Крім цього, у Львові відкриють першу професійну секцію фігурного катання.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!