У Львові відкриють Дитячий центр сучасного мистецтва

2017 0
18 вересня львів’ян та гостей міста запрошують на відкриття виставки сценографії київських театральних художників Богдана та Олени Поліщуків і відкриття Дитячого центру сучасного мистецтва «АГОВ».
фото: pda.myvin.com.ua

фото: pda.myvin.com.ua

У неділю розпочинає свою роботу Дитячий центр сучасного мистецтва «Агов» під керівництвом Олега Онещака. Це осередок сучасного мистецтва, у якому прагнуть закладати фундамент нового сучасного мистецтва України і будувати свідоме культурне суспільство. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На учасників чекають майстерки:

  • Музична етно-майстерка
  • Контактна імпровізація
  • Театральна майстерка
  • Мультимедійна майстерка
  • Кіноклуб
  • Студія звукозапису

Окрім майстерок, триватимуть майстер-класи і лекції, які стосуються сучасного мистецтва і виховання дітей в культурному просторі, презентації дитячих книг, зустрічі з митцями, знайомство з мистецтвом Львова і світу, а також галерея – виставковий зал українських художників-ілюстраторів.

Крім того, о 14:00 у Дитячому центрі сучасного мистецтва «АГОВ» (вул. Городоцька, 36) відбудеться відкриття виставки сценографії київських театральних художників Богдана та Олени Поліщуків.

Будуть представлені макети, ескізи костюмів та сценографії до вистав різних театрів України. Серед них: «Лісова пісня» та «Благодарний Еродій» (Львівський академічний театр імені Леся Курбаса), «Райське діло» та «Носороги» (Національний академічний драматичний театр ім. І. Франка), «Зерносховище» (Перший академічний український театр для дітей та юнацтва).

Виставка триватиме з 18 вересня по 23 жовтня.

Контакти:  тел. 096 945 40 46, 097 827 87 74, [email protected], у соцмережах: NGO «agov»

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!