Політична реклама

У Львові відкриють елітний бізнес-центр на дев'ять поверхів

1547 0
Заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Губицький цього року добудує бізнес-центр “Липинський”, що на Липинського, 26 у Львові.

У січні Володимир Губицький разом зі своїми давніми бізнес-партнерами Андрієм Харачко та Олегом Шуптарем отримали свідоцтво на знак для товарів та послуг “International business center “Lypynskyi”.

На сайті бізнес-центру повідомляється, що його відкриють у 2014-му. Там будуть елітні офіси, кав‘ярня, підземний паркінг, ресторан, конференц-зали, крамниці, хімчистка. Будівля матиме 9 поверхів, загальна площа — понад 21 тис. м. кв. “Бізнес-центр “Липинський” – перший у Львові сучасний офісний проект, дотриманий міжнародних стандартів класу В+. Пропонуємо національним компаніям та іноземним фірмам 12 665 кв. м. елітної офісної площі”, – йдеться на сайті.

Наразі на сайті “Липинського” вказано контактні телефони торгових центрів “ВАМ”, співвласником яких також є Володимир Губицький (ТОВ “Пам‘ять”).

У декларації за 2012 рік Губицький вказав 710,8 тис. грн доходу, повідомляють Наші гроші. Львів

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!