У Львові відкриють фотовиставку газети «День». Де подивитись?

1911 0
Взавтра, 29 квітня, 12:30 у приміщенні Культурно-Мистецького центру «Львівський Палац Мистецтв», що на вулиці Коперника, 17 (3-й поверх) відбудеться відкриття фотовиставки газети «День». Експозиція фотовиставки вміщуватиме близько 160 світлин.
фото: День

фото: День

«Львів – вже п'яте місто, яке запросило нас до себе цього року. Перед тим фотовиставка «Дня» гостювала в Одесі, Полтаві, Черкасах та Луцьку. Представить експозицію, а також книжкові новинки «Україна Incognita. ТОП-25», які стали продовженням серії «Бібліотека газети «День», головний редактор газети «День» Лариса Івшина.

Експозиція фотовиставки вміщуватиме близько 160 світлин із числа переможців XVI Міжнародного фотоконкурсу газети «День». Вони були обрані з понад двох тисяч фоторобіт, надісланих з усієї України. Загалом виокремлено шість номінацій: «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя як воно є», «Світ очима дітей», а також номінація від міжнародної організації ПРООН «Будуємо нову країну разом». Символом цьогорічної фотовиставки було обрано терен. Завдяки фотографіям «Дня» відвідувачі матимуть нагоду пригадати й осмислити той «тернистий шлях», який усім нам довелося прожити за цей рік, а також побачити Україну «з колючками» й українців, які навчилися захищати своє», - зазначають організатори, пише Gazeta.ua.

На цьогорічному фотоконкурсі Гран-прі від Промінвестбанку отримав фотокореспондент «Дня» Микола Тимченко, який працює в газеті з 2011 року – за роботу «Майдан. 22 січня». Традиційно усі відвідувачі виставки зможуть відчути себе членами журі, віддавши свій голос за найцікавішу, на їхній погляд, світлину. У день закриття виставки за результатами цього голосування буде оголошено володаря титулу глядацьких симпатій від Львова. Виставка триватиме з 29 квітня до 10 травня 2015 р. із 11:00 до 18:00, окрім понеділка. Вхід вільний.

Опублікувала Наталія Середюк

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!