У Львові відкриють літню школу української мови і культури

3068 0
20 липня о 10:00 год. у головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» в ауд. 204 (вул. С. Бандери, 12) відбудеться відкриття літньої школи української мови і культури «КРОК ДО УКРАЇНИ».
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ «Львівська політехніка» та літня школа «КРОК ДО ШКОЛИ» уже всьоме запрошують студентів з діаспори на двотижневий курс до Львова. У програмі навчання – інтенсивний курс української мови, екскурсії, майстер-класи, перегляд українських фільмів тощо.

За словами директор МІОКу Ірини Ключковської, цього року організація ставить перед собою амбітне завдання і гаслом цього річної школи є: Пізнай Україну, її мову, культуру сам і розкажи правду про Україну своїм друзям, своєму оточенню, своїй країні.

До участі у цьогорічній школі зголосилося 26 українців та іноземців з 12 країн: Аргентини, Білорусі, Болгарії, Бразилії, Казахстану, Німеччини, Польщі, Росії, Сербії, США, Хорватії, Чехії, а також зі сходу України.

Заключна прес-конференція відбудеться у п’ятницю, 31 липня.

За матеріалами Міжнародного інституту освіти, культури та зв'язків з діаспорою Львівської політехніки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!