У Львові відкриють мурал із зображенням Олександра Довженка

987 0
Розмір нового муралу у Центру Довженка 5 на 3 метри.
Фото умовне

Фото умовне

Завтра, 25 листопада, у Центрі Довженка відкриють мурал «Довженко ART». Автором проекту є художник Тарас Довгалюк.

Джерело: пресслужба ЛМР

Митець працював над муралом протягом тижня. Через відключення електропостачання йому доводилось працювати за допомогою генератора, аби вчасно завершити роботу. Розмір нового муралу 3 на 5 метри. Проєкт реалізували за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Нагадаємо, що 7-9 грудня у польському місті Жешув пройде саміт «Світ для України». Цей саміт – це можливість для організацій поділитися власною історією підтримки України та об’єднати зусилля для майбутньої допомоги.

Ірина Давосир

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!