У центрі Львова відкриють концерт-арену. Візуалізація

16643 0
19-20 травня у Львові планують відкрити концерт-арену «Malevich».

Відкриття відбудеться концертами українського гурту O.Torvald та групою Fly Project. В новому закладі наприкінці травня вже анонсовані виступи Ніно Катамадзе, Ляпіса, Арсена Мірзояна, ONUKA та інших. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Хедлайнером першого дня відкриття, 19-го травня, буде учасник цьогорічного Євробачення від України – гурт O.Torvald, а компанію йому складуть відомий львівський гурт Bandit та та інші зірки. 20-го травня виступатиме найуспішніший європейський музичний проект - Fly Project. Також на відкритті Malevich буде шоу від власної трупи. Вхід за запрошеннями.

Читайте також: Центр для усиновлення тварин у Львові відкриють у травні. Візуалізація

Malevich планує органічно поєднати формати концертного майданчика, залу для масштабних конференцій та презентацій, спортивних подій  та фестивального простору.

У великому залі змонтували сцену площею 110 квадратних метрів, встановили потужний професійний звук. У великому залі під час концертів розмістяться до 1400 гостей. Цікавинкою меншого залу стала затишна лаунж-зона на другому рівні і велика засклена тераса з панорамою на центр міста.

Фото: lviv-online.com

фото: leopolis.news

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!