У Львові відкриють новий дитсадок на 90 місць

4945 0
На будівництво дитячого садка з міського бюджету витратять 5 млн гривень.
Фото: ілюстративне

Фото: ілюстративне

У Львові на вул. Дорога Кривчицька, 3 ведеться реконструкція школи № 70 з добудовою корпусу під дошкільний навчальний заклад, повідомляє прес-служба ЛМР.

Начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик зазначила, що роботи з будівництва дитячого садка почались у 2016 році, але наступного року підрядник відмовився від виконання робіт через ріст цін на будівельні матеріали, а також у зв’язку із ростом заробітної плати.

Читайте також: Як відкрити приватний садочок у Львові? Візуалізація

«Цьогоріч відділом освіти було оголошено торги, визначено переможця та підписано угоду. Тому найближчим часом розпочнуться роботи для того, щоб ми могли завершити цей об’єкт до кінця 2018 року і відкрити там 3 дошкільні групи, в яких буде виховуватися близько 85−90 дітей», – розповіла Зоряна Довганик.

Читайте також: У Сокільниках збудують дитячий садок. Деталі

Переможцем аукціону на будівництво ДНЗ стало ПП «Західбуд-плюс». У міському бюджеті передбачено 5 млн грн на виконання робіт.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Княгині Ольги можуть побудувати новий дитячий садок на 120 місць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!