На правах реклами

Тепер і в офлайні: у Львові відкрили магазин побутової техніки «Венкон»

1787 0
Маркет нагородить кожного покупця знижкою у розмірі 10%.

«Венкон» – це мережа магазинів техніки, яка прагне працювати в онлайн та офлайн секторі, тож відкриває фізичний маркет у Львові. Тепер клієнти компанії матимуть можливістю в реалі обрати товар і самостійно забрати його, не чекаючи на доставку. Також в компанії працюють майстри з монтажу техніки, які допоможуть це замовлення зібрати і запустити в роботу.

Асортимент львівського «Венкон» багатий на системи:

  • опалення (обігрівачі, котли, радіатори);
  • кондиціювання (спліт та мультиспліт системи, промислові та моноблочні кондиціонери, теплові насоси та необхідні матеріали);
  • вентиляції (вентилятори, рекуператори, бризери, провітрювачі);
  • сантехніки;
  • водоочистки;
  • альтернативної енергетики.

«Робимо все, аби наші клієнти отримували лише найкраще обладнання, саме тому наш каталог товарів постійно оновлюється, доповнюючись необхідною для комфортного життя продукцією. Якісно, надійно та швидко – ось наше гасло», – наголошують в компанії.

Клієнти компанії можуть також отримати без затримок попередню інформацію про роботу компанії чи товар. В офісі встановлені потужні генератори, тому консультанти – завжди онлайн і не залежать від відключень світла. Так само безперебійно працює інформаційний ресурс компанії – Vencon.ua, на якому розміщений каталог товарів.

Також в компанії звертають увагу на новації в системі оплати:

  • Покупці мають змогу розрахуватися за купівлю товарів частинами і абсолютно без накруток. Максимальний термін цієї операції – 10 місяців;
  • Співробітники працюють із замовниками, маючи при собі портативні термінали – оплата карткою тепер практикується частіше.

Ці зміни були внесені для покращення сервісу та комфортного розрахунку за послуги та товари: чим більший вибір, тим краще.

Новий магазин розташований за адресою: Львів, вул. Стрийська, 45А. Новий «Венкон» буде радий гостям, які завітають до них, і нагородить кожного покупця знижкою у розмірі 10%. Вона доступна за промокодом Tvoemisto, а термін дії акції – до 31 березня 2023.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!