Діючий вулкан, батути і фотозони. Завтра у Львові запрацює Парк динозаврів

3643 0
На відвідувачів чекає нова колекція гігантських рептилій.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Завтра, 11 червня, у Львові запрацює Парк динозаврів на території Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.  Він розташовуватиметься на вул. Лижв'ярській, 42, поблизу верхньої алеї парку, тож швидше дістатися буде з боку Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Про це повідомили на сторінці парку у Фейсбуку. 

За словами організаторів, на відвідувачів чекає нова колекція гігантських рептилій, розваги та незабутні враження. Йдеться про 20 «живих» динозаврів, діючий вулкан, палеонтологічні розкопки, батути, фотозони тощо. Вартість квитків для дітей до трьох років безкоштовна, 3-12 років — 100 грн, від 12 років — 150 грн.

Читайте також: У львівському парку культури запрацювали атракціони

Нагадаємо, що Парк динозаврів на вул. Болгарській, 4 у Львові облаштували улітку минулого року. Він прийшов до Львова з Дніпра. Такий був також у Харкові. Парк є сезонним та працював до листопада. Також поблизу Львова працює парк розваг «УРУРУ» із гірками, сітками та анімованими динозаврами. Розташований він на території відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів», що за 12 км від міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!