У Львові відкриють рекрутинговий центр «Азову»

1328 0
Він функціонуватиме у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У середу, 29 березня, у Львові відкриють рекрутинговий центр «Азову», де тренуватимуть добровольців, які хочуть брати участь у воєнних діях. Він функціонуватиме у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41. 

Джерело: Львівська міська рада 

За словами «азовців», ціль центру – рекрутинг та інформаційно-просвітницька діяльність з людьми, адже саме активне громадянське суспільство, яке складається з активних людей, може рухати країну вперед.

Читайте також: «Мамо, хто, як не я?». Історія азовця «Калини» з Львівщини, якого звільнили з полону

«На заході Україні завжди правильний патріотичний настрій та активний мобілізаційний ресурс. Ми хочемо залучати до боротьби за Україну всіх і знаємо, як це зробити. Війна просто так не закінчиться. Не зважаючи на зброю чи обладнання, українці – це наш найосновніший і найцінніший ресурс. Ми проводимо набір, нам дали бригаду і ми активно можемо збільшувати свою військову потугу. Нам потрібно декілька тисяч людей. Наприкінці січня ми відкрили рекрутинговий центр в Києві, зараз стартуємо у Львові. Ми маємо знання і можемо їх якісно передавати», – розповів Ілля Самойленко, більш відомий за позивним «Гендальф».

Для вступу до бригади «Азову» потрібно заповнити анкету або пройти телефонну співбесіду за номером: 073 033 43 08

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!