У Львові відкриють ще один дитячий будинок сімейного типу

1666 0
В Службі у справах дітей ЛМР розповіли про плани на майбутнє.
фото: www.volynpost.com

фото: www.volynpost.com

За словами начальника відділу «Служба у справах дітей» ЛМР Ростислава Тимківа, новий будинок сімейного типу у Львові має з’явитися вже у березні. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Наразі ідуть внутрішні роботи, і в березні плануємо відкрити новий, уже п’ятий дитячий будинок сімейного типу, і бачимо необхідність у створенні й наступного, шостого дитячого будинку сімейного типу.  Будемо й надалі шукати батьків-вихователів та кандидатів в прийомні батьки, всіляко сприятимемо роботі дитячої дорадчої ради при Львівській міській раді», – сказав він.

Він додав, що при необхідності в місті буде створено оперативну групу для дій в екстрених ситуаціях з дітьми, що могла би реагувати та діяти заради збереження сімей.

Читайте також: У Львові відкрили дитяче офтальмологічне відділення

«Також будемо напрацьовувати план заходів щодо реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, і ми будемо максимально долучати можливості не лише міської ради, а й громадських і релігійних організацій», – додав він.

Окрім того, у Львові створять єдину чергу усиновителів, що дасть рівні можливості мешканцям усіх районів міста на право усиновлення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!