У Львові відкриють ще один ЦНАП

1973 0
Центр надання адміністративних послуг з’явиться на вул. Під Голоском.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

У Львові, на вул. Під Голоском, відкриють Центр надання адміністративних послуг, який зможе надавати більше 200 видів послуг і обслуговувати щодня близько 250 відвідувачів, повідомляє ЛМР.

Читайте також: До центру пасажирів у Львові утворилися черги з охочих отримати е-квиток

За словами директоркки департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентини Бартошик, ЦНАП на вул. Під Голоском матиме два окремі входи та буде доступним для маломобільних людей. Тут передбачать повний спектр надання адміністративних послуг, включаючи й паспортні сервіси. Буде зона очікування та операційна зала. Окрім офісу, тут ще й передбачать простір для молоді.

Загалом, у Львівській МТГ функціонує 14 Центрів надання адміністративних послуг. Вони діють за такими адресами: пл. Ринок, 1 (бічний вхід); просп. Червоної Калини, 72а; вул. К. Левицького, 67; вул. М. Хвильового, 14а; вул. І. Виговського, 32; вул. Г. Чупринки, 85 та вул. Т. Шевченка, 374; віддалені підрозділи: смт. Рудне (вул. Грушевського, 55); с. Рясне-Руське (вул. Незалежності, 1); смт. Брюховичі (вул. Івасюка, 2а); м. Дубляни (вул. Т. Шевченка, 4); с. Зашків (вул. Є. Коновальця, 110а); м. Винники (вул. Галицька, 12); с. Лисиничі (вул. Т. Шевченка, 48).

Нагадаємо, що з 12 січня Центри надання адміністративних послуг в межах міста Львова збільшили кількість годин для прийому відвідувачів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!