У Львові відкриють спортмайданчик, пристосований для людей з інвалідністю

2663 0
Відкриття споруди на проспекті Чорновола, 45 заплановано на 9 вересня.
Фото:/xn--80acq4ak.xn--j1amh

Фото:/xn--80acq4ak.xn--j1amh

«Унікальність цього майданчика в тому, що люди на візках можуть грати в баскетбол. Тут можна грати і проводити тренування як у футбол, так і в баскетбол», - зазначив начальник управління молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін.

Майданчик має спеціальне покриття з полівінілу - воно дозволяє людям, які пересуваються на візках, заїхати на спортивну територію і без жодних проблем зіграти у баскетбол чи флорбол. Загальна вартість робіт з відновлення - 1 млн. 300 тис. грн.

Також зараз розроблено проектно-кошторисну документацію ще на 4 спортивні майданчики:

вул. М. Вовчка, 3, де запроектовано зону з вуличними тренажерами, сучасним  комплексом для  занять «Street Workout», футбольним та баскетбольним полями;

вул. Винниченка, 4, де планується відновлення скейт-майданчика та облаштування сучасного баскетбольного майданчика, де будуть трибуни;

вул. Винниченка, 4, біля «Порохової вежі», де незабаром з’явиться відпочинкова зона з стаціонарними вуличними шаховими столами та  тренажерами;

дитячо-спортивний майданчик на вул. Чорноморська, 12, де планується облаштування дитячої зони з резиновим покриттям та спортивна зона з комплексом «Street Workout» та міні-футбольним полем з штучним покриттям.

Нагадаємо, що у 2016 році ЛКП «Спортресурс» було проведено капітальний ремонт 4 спортивних майданчиків на суму 3,3 млн. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!