У Львові відкриють стоматкабінет із пільгами для ВІЛ-уразливих

1691 0
У суботу, 28 листопада, о 14:00 годині у Львові відбудеться урочисте відкриття стоматологічного кабінету європейського стандарту. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: www.hrvatskistomatolozi.com

фото: www.hrvatskistomatolozi.com

Для всіх соціально незахищених та ВІЛ-уразливих груп населення у ньому буде діяти соціальний пакет: щодня з 10:00 до 12:00 всі охочі можуть безкоштовно пройти медичний огляд у стоматолога.

Стоматологічний кабінет діятиме на базіна базі РЦ «Перспектива» – це центр для людей, які бажають подолати алко-, наркозалежність. Працює за програмою «12 кроків». Робота проводиться як з клієнтами Центру, так із членами їхніх сімей, щоб повернути їх до щасливого повноцінного життя. Надається психологічна та соціальна допомога з подальшою адаптацією в суспільство.

Центр працює за адресою: м. Львів, вул. Луцького, 28, тел: 098-732-32-45.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!