У Львові відкриють Центр кредитування енергозбереження

2073 0
У Львові 26 червня за адресою вул. І. Франка, 32 відкриють перший в Україні Центр кредитування енергозбереження. Тут можна буде не лише оформити кредит на цілі енергозбереження, а й дізнатись про енергозберігаючі технології, подивитись та порівняти взірці від виробників енергозберігаючих товарів.

В Центрі кредитування енергозбереження матимуть змогу ознайомитись з енергозберігаючими технологіями та отримати фахові рекомендації від незалежного експерта. Тут не наполягатимуть на співпраці з певною фірмою, а популяризуватимуть сертифіковані технології, інформує прес-служба Львівської міськради.

Відкриття Центру на базі банку "Львів" припадає на Європейський тиждень сталої енергії в Україні.

«Ми кредитуємо фізичних осіб, підприємства малого і середнього бізнесу й об'єднання співвласників багатоквартирних будинків для впровадження енергозберігаючих технологій», – розповів голова правління банку «Львів» Ігор Гавриляк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!