Політична реклама

У Львові відкриють величезний дитмайданчик

1553 0
27 серпня у Львові на вул. Стрийська, 61 відкриють унікальний майданчик для всієї родини «Осередок здорового дозвілля», де батьки, їхні діти, молодь та люди похилого віку зможуть цікаво та корисно проводити свій час разом. Майданчик встановила Благодійна фундація “Відкриті серця”

Комплекс має 4 модулі: місце для занять вуличним  фітнесом, майданчик для малечі, міні-поле для ігрових видів спорту та куточок для відпочинку, де можна скористатися послугами безкоштовного Wi-Fi, перекусити, переглянути пресу, почитати книгу.

Як зазначають у фундації в Україні менше половини юнаків та дівчат залучено до занять фізкультурою і спортом, тоді як, приміром, у Великій Британії цей показник сягає 80%. Лише 30% української молоді без ризику для здоров’я можуть виконувати нормативи фізичних навантажень. БФ «Відкриті серця України» активно підтримує здоровий спосіб життя – львівський «Осередок здорового дозвілля» є черговим об’єктом, який Фундація побудувала спільно з місцевою громадою. Аналогічні проекти вже функціонують у Тернополі та Вінниці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!