Політична реклама

У Львові відкриють виставку екзотичних тварин

1706 0
З 23 листопада у кінотеатрі імені «Довженка» у виставковому залі на 2 поверсі починає працювати найбільша в Україні персональна виставка екзотичних тварин «Джунглі парк» із міста Запоріжжя.

На виставці представлять понад 100 видів найрізноманітніших екзотичних тварин, починаючи від велетенських багатоніжок і закінчуючи приматами, такими як котячий лемур, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Умови утримання тварин максимально наближені до природних. Усі мешканці колекції отримують постійний ветеринарний догляд та забезпечені повноцінним харчуванням», - зазначає організатор виставки Андрій Марокко.

Виставка працюватиме в місті з 23 листопада 2013 року до 19 січня 2014 року. Вартість відвідування – 40 грн для дітей від 3 до 13 років, та 50 грн – для дітей старшого віку та дорослих.

Також організатори планують забезпечити безкоштовними квитками дітей-сиріт, дітей з обмеженими можливостями, дітей з неблагополучних сімей та кращих учнів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!