У Львові відслідковують нетверезих водіїв

2361 0
У Львові та області проводять профілактичні заходи із виявлення п'яних водіїв. Підсилені заходи для виявлення нетверезих за кермом триватимуть з 12 по 24 лютого. Як повідомила tvoemisto.tv речниця обласного управління ДАІ Галина Лемішко, за три дні – з 12 по 15 лютого на Львівщині вже виявили 45 водіїв, що керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.
фото: ua.golos.ua

фото: ua.golos.ua

За словами речниці, на період проведення профілактичних заходів збільшено кількість нарядів, підсилено особовий склад, окрім того, працівники ДАІ орієнтовані на виявлення та попередження саме таких порушень.

Відповідно до статистики минулого року, майже 10 % ДТП в області трапилося з вини нетверезих водіїв. У таких аваріях загинуло 24 особи та 239 осіб було травмовано.

Галина Лемішко також нагадала, що за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння передбачено штраф від 3400-5950 грн, адміністративний арешт від 7 до 10 діб, або ж позбавлення права керувати транспортним засобом від 1 до 2 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!