У Львові відновлять роботу трьох шкільних басейнів

2416 0
За кошти міського бюджету цього року відновлять роботу трьох басейнів: в ЛНВК «Школа І ступеня – гімназія», у СЗШ № 65 та у СЗШ № 86.
фото: dp.vgorode.ua

фото: dp.vgorode.ua

Відновлення роботи басейнів планується в ЛНВК «Школа І ступеня – гімназія», що на вул. Лисеницька, 3; у СЗШ № 65, що на вул. Роксоляни, 35; та у СЗШ № 86, що на вул. Скорини, 34.

Роботи з капітального ремонту басейну у СЗШ № 99, що на вул. Творча, 1, уже завершили, інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

«Для проведення ремонтних робіт у басейні школи № 99 було передбачено у міському бюджеті 5 млн 200 тис. грн.

У навчальних закладах міста Львова передбачено функціонування 28 басейнів: 24 – у школах і 4 – у дошкільних навчальних закладах. З тих 24-ох басейнів, які передбачені у школах, на сьогодні функціонує 16 басейнів і ще 8 треба відновити. З тих 8-ми у 3-ох на сьогодні проводяться ремонтні роботи», – зазначила Зоряна Довганик, в. о. начальника управління освіти ЛМР.

Читайте також: У Львові озеленять трамвайну колію на Сихів. Візуалізація 

Окрім того, за словами Зоряни Довганик, у 2017 році буде відкориговано проектно-кошторисну документацію на проведення ремонтних робіт у 2-ох басейнах. І залишається ще 2 навчальних заклади на проведення ремонтних робіт, у яких необхідно виготовити проектно-кошторисну документацію.

Крім цього бюджетом розвитку міського бюджету 2017 року передбачено асигнування для виготовлення проектно-кошторисних документацій на ремонт ще 3 басейнів: у СЗШ № 29, що на вул. Сухомлинського, 6; № 72, що на вул. Зубрівській, 1 та № 83, що на вул. Пулюя, 16.

У 2017 році у бюджеті розвитку міського бюджету передбачено асигнування в сумі 6,8 млн грн для проведення названих вище робіт.

Як повідомили в управлінні освіти Львівської міської ради, у навчальних закладах (школи та садочки) міста Львова налічується 28 басейнів. З них функціонують 16. У 2016 році відновлено роботу недіючого понад 25 років басейну у НВК садок-школа «Провесінь». Завершено роботи з капітального ремонту басейнів у СЗШ № 36, що на вул. Володимира Великого, 55-б та № 99, що на вул. Творчій, 1.

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!