У Львові відновлять два автобусних маршрути та збільшать кількість транспорту у завантажених напрямках

5472 0
Також виведуть на маршрути додаткові трамваї.
Фото Святослава Нейгауза

Фото Святослава Нейгауза

Із 1 вересня на маршрути у Львові має виїжджати більше громадського транспорту. Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv начальник управління транспорту міськради Львова Орест Олеськів, у вересні відновлять роботу автобусних маршрутів №45 і 2А.

Нагадаємо, автобус №2А перестав працювати наприкінці квітня під час карантину. Автобуси, що були на маршруті, передали на маршрут №52.

За словами Ореста Олеськіва, збільшать кількість автобусів на найбільш завантажених маршрутах - №46, 47А, 52, 16 і на низці інших. Загалом у комунальному АТП-1 планують додатково вивести на маршрути 20 автобусів.

Читайте також: Передайте за проїзд. Як виглядав громадський транспорт Львова у різні роки

Також додаткові трамвайні вагони – усього два – запустять на маршрути №2 і 6.

«Приватні перевізники мають збільшити кількість транспорту до тієї, що передбачена паспортами за угодами. Зараз курсує 180 приватних одиниць громадського транспорту, а має бути 229», – говорить Орест Олеськів.

За його словами, тролейбусна мережа міста наразі працюватиме без змін і без додаткових одиниць транспорту.

Нагадаємо, сьогодні, 26 серпня, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк сказала, що із 1 вересня у Львові курсуватиме на 98 одиниць більше громадського транспорту. Зараз курсує 536 одиниць.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!