У Львові відновлять оранжерею та збудують підземний паркінг

3659 1
ЛКП «Зелений Львів» отримало функції замовника на проектування та виконання робіт на низці об'єктів у межах міста. Відповідне рішення учора, 17 серпня, прийняв виконавчий комітет міськради.
фото: uk.wikipedia.org, tsn.ua, commons.wikimedia.org

фото: uk.wikipedia.org, tsn.ua, commons.wikimedia.org

Зокрема, йдеться про облаштування таких об’єктів:

- технолого-розвідувальні роботи для будівництва підземного паркінгу біля ЛНУ імені Франка,

- влаштування майданчика для вигулу собак на території парку імені Франка,

- виготовлення проекту та влаштування сходів від Янівського цвинтаря до могили Міністра лісництва Українського державного правління Андрія П'ясецького та членів ОУН на території парку «Кортумова гора».

Читайте також: 15 цікавих фактів про парки Львова

Також, згідно з текстом рішення, підприємство отримує функції замовника на виконання капітального ремонту центральної алеї парку «Залізна Вода» та оранжереї у Стрийському парку, – інформує прес-служба міста.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
19 Серпня, 2015 00:13
Ed Пропоную зробити підземний паргінґ під "валами", а саме між вул. Підвальною та Вииниченка! там ідеальний доїзд-виїзд і певно жодної підземної архітектури, і парк одночасно привести до ладу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!