У Львові відновлять роботу маршрутки за дві гривні

5305 0
Автобуси курсуватимуть на час ремонту вулиці Личаківської. І лише для студентів.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

З вересня у Львові відновлять роботу соціального маршруту для студентів, які проживають у гуртожитках ЛНУ ім. Івана Франка, на вул. Пасічнчній та Медової Печери. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як розповів заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, маршрути почнуть курсувати не з першого вересня, а можливо через тиждень після початку навчального року. Він пояснив це тим, що перед літніми канікулами маршрути не були заповненими, і зараз потрібен час щоб проаналізувати їх роботу.

«Зараз ми аналізуємо роботу маршрутів, і, можливо, з вересня буде діяти один маршрут, або дамо два менших автобуси», – розповів Сергій Бабак.

Читайте також: Університет Франка спільно з львівським ІТ кластером запускає ще одну програму

Нагадаємо, через закриття вул. Личаківської на ремонт та призупинення руху трамвайних маршрутів № 2 та № 10 на цій вулиці, місто виділило для студентів додаткові автобуси, які розпочали курсувати з 27-го березня.

Спеціальні студентські автобуси курсували від гуртожитків ЛНУ ім. І. Франка. Автобуси відправлялися із двох зупинок: від гуртожитків № 2 і 3 на вул. Медової Печери та із вул. Пасічної від будинку № 59 (біля відділення Ощадбанку). Виїжджав один автобус від кожної з цих зупинок о 7:30, 7:45 та 9:15.

Автобусом могли скористатися лише студенти за наявності студентського квитка. Вартість проїзду коштувала 2 грн. Автобуси їхали у центр міста до пл. Галицької без зупинок. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!