У Львові відновлять роботу спортивні школи та секції

1842 0
У спортивні секції зможуть ходити не лише львівські діти, а й вимушено переміщені люди.
Фото: kidsvisitor.com

Фото: kidsvisitor.com

Львівські спортивні школи та секції частково відновлять свою роботу. До занять зможуть долучатись не лише львів’яни, а й вимушено переміщені діти з інших регіонів України, повідомляє ЛМР.

Читайте також: У Львові та області відновлюють навчання школярі 1-11 класів

За словами керівника управління спорту Львова Антона Нікуліна, велику частину спортивних закладів використовують як прихистки для внутрішньо переміщених осіб із регіонів країни, де ведеться повномасштабна війна, тому із тренерами зараз обговорюють, щоб вони могли працювати у спортивний установах, які є вільними – у спортзалах закладів освіти, у фітнес-центрах чи на спортивних майданчиках просто неба.

«Ми провели консультації з нашим спортивним середовищем і зрозуміли, що в нас дійсно є потреба відновлювати тренувальний процес для дітей. Це важливо в першу чергу для підняття психоемоційного стану дітей. Зараз спілкуємось із тренерами, які є у Львові і можуть проводити заняття з фізичної активності в сучасних умовах», – Антон Нікулін.

Читайте також: Як дітям-переселенцям на Львівщині долучитися до навчання у школах

Нагадаємо, що з 14 березня у Львові відновили навчання для школярів 1-11 класів в онлайн-форматі. Для дітей, які приїхали з інших регіонів і сьогодні живуть у приміщеннях наших шкіл, навчання організують у приміщенні тієї ж школи, також онлайн. Повертаються з канікул і відновлюють навчання також школи Львівщини. Навчальний процес у школах буде індивідуальний, у залежності від закладу освіти та ситуації у ньому. Будуть різні форми навчання – від очної, змішаної і до дистанційної.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!