У Львові відновлює діяльність Галицьке музичне товариство

1869 0
Загальні збори товариства відбудуться 2 лютого у Львівському будинку вчених.
фото: галицьке музичне товариство фейсбук

фото: галицьке музичне товариство фейсбук

Уперше після 80 років відбудуться урочисті збори та прийом відновленого Галицького музичного товариства. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Ініціативна група, яка у грудні 2019 року відновила офіційну діяльність ГМТ вважає, що в сучасності потрібно повернутись до історичного досвіду товариства та оновити його можливостями громадських об’єднань заради суспільних змін.

Загальні збори Галицького музичного товариства відбудуться 2 лютого 2020 року у Львівському будинку вчених за адресою вул. Листопадового Чину, 6. Програма заходу передбачає офіційну частину, обговорення організаційних та програмних питань діяльності ГМТ, концерт за участі Почесної Президентки та учасників ГМТ та неофіційне спілкування.

Довідка

Галицьке Музичне Товариство – це унікальна культурна інституція, яка понад 100 років від 1838 по 1939 рр. була одним із центральних культурних осередків не тільки нашого міста, але й Галичини і мала вплив на культуротворчі процеси краю.

Почесний президент ГМТ, солістка віденьської опери – Зоряна Кушплер. Члени правління: Тарас Демко – директор, Тереса Мазепа – заступник директора, Іван Остапович – заступник директора, Любов Кияновська, Роксоляна Гавалюк, Віктор Пилипишин.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!