У Львові відновлюють екскурсії. Умови проведення

2083 0
Спершу у групі може бути 8 осіб, за наступного етапу – 20-теро.
Фото: wp.com

Фото: wp.com

Для екскурсоводів та гідів у Львові розробили протокол діяльності в умовах поширення коронавірусної інфекції.

Читайте також: Львівські екскурсоводи пішли в онлайн або Що буде з галицьким Вавилоном

Один з документів стосується дотримання карантинних вимог під час екскурсійного обслуговування, а другий — дотримання карантинних вимог при функціонуванні туристичного транспорту.

Зазначимо, проведення екскурсій до 8 осіб зараз вже є можливим, тому гіди можуть працювати, проте користування туристичних транспортом наразі не можливе.

Відстань між учасниками екскурсії має бути не менше 1,5 метри. Всі мають бути у масках (засоби індивідуального захисту можуть надавати турагентства, їхня вартість може бути включена у ціну екскурсії). Не рекомендують проводити групу у місця, де дотримання соціальної дистанції не можливе. 

Спершу у групі може бути 8 осіб, за наступного етапу – 20 осіб (за окремим протоколом). При цьому використовувати гучномовці заборонено, а навушники мають бути у герметичному упакуванні.

Читайте також: У Львові дослідили докарантинний внутрішнній туризм. Хто і за чим приїжджав

Рішення про функціонування туристичного транспорту приймуть ближче до 22 травня. Транспорт мають дезінфікувати, провітрювати, а між водієм та пасажирем має бути захисний екран у салоні. 

Багаторазові паперові брошурки рекомендують виключити для використання. Також рекомендовано запровадити безготівкову оплату.

 

 

 

 


 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!